Бившият на Алекс Раева стана татко на детето на новата си изгора! (виж тук)

Алекс Раева и диджей Дончо си останаха добри приятели
0

Бившият на Алекс Раева е щастлив с Тамара Кривлева!

Популярният диджей Дончо, който имаше бурна връзка с певицата Алекс Раева, най-сетне й намери заместничка. Новата си тръпка разкри самият той, публикувайки техен кадър в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

Алекс Раева
Певицата Алекс Раева и диджей Дончо си останаха добри приятели

За красавицата е известно, че е балерина и има син от бившо гадже. Според мълвата Дончо и Тамара Кривлева, както се казва сегашната му половинка, дават старт на любовната си афера преди година.

Свалките продължили по-дълго отколкото самите те предполагали и едва сега официално обявяват отношенията си, пише вестник Монитор.

На споделената в уеб пространството снимка Дончо позира с широка усмивка, а брюнетката съвсем небрежно е разтегнала устните си, описанието е семпло, но напълно достатъчно – емотикон сърце.

Според близки на двойката Дончо познавал малчугана на танцьорката, като дори й помагал в отглеждането му. Тамара впечатлила диджея с професионализма си – преди да започне работа в нощното заведение, в което бил и Дончо, тя се е изявявала в балет „Сатен“, а по-късно и в балет „Нова“.

Сред интересните истории около връзката на влюбените се нарежда запознанството на Алекс Раева и Кривлева – в миналото Тамара и певицата работели заедно по общ проект.

„Не сме заедно от вече две години. Но отношенията помежду ни са прекрасни и затова всички мислят, че все още сме двойка”, коментира по онова време телевизионната водеща.

По думите й с Дончо слагат окончателен край на отношенията си през 2015 г. През изминалата година тя дари любимия си с дъщеричка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.