Суета: Калин Врачански пълни бръчки с ботокс! (виж тук) Преглеждания: 693

Калин Врачански опъва бръчките си със суетата на жена
0
5/5 - (1 vote)

Калин Врачански се оказа доста суетен мъж!

Калин Врачански, който играе една от главните роли в новия сериал „Братя”, гони 40-те, но все още минава за секссимвол. В един от последните епизоди на криминалната поредица, той захвърля дрехите и остава по боксерки, за радост на женската част от зрителите.

Калин Врачански
Калин Врачански опъва бръчките си със суетата на жена

Из интернет форумите дамите коментират възторжено, че актьорът е в отлична форма, а най-впечатлени са от стегнатото му дупе. Известно е, че Врачански е доста суетен и много държи на секси имиджа си.

Той редовно тренира, за поддържа тялото си стегнато, а бицепсите си напомпани. Интересна подробност е, че се подлага и на разкрасителни процедури с ботокс, за да заличава бръчките по челото си. Актьорът винаги се стреми да изглежда привлекателно и да радва очите на почитателките си.

Хора от обкръжението на Калин Врачански твърдят, че с напредването на възрастта той започнал да недоволства, защото по челото му се появили първите видими линии. Екранният Борис взел решение да се подложи на интервенции с ботокс, за да върне доброто си самочувствие.

Неотдавна Врачански събрал смелост и посетил популярна клиника по естетична дерматология. Така се сдобил със свеж и отпочинал вид, но специалистите го предупредили, че ако иска да запази ефекта, ще трябва отново да се подложи на процедурата след 6 месеца.

Преди време екранният Борис от сериала „Братя” се изръси с няколко бона и за ремонт на зъбите си. Tой инвестирал солидна сума в искрящо бели фасети, които блестят като порцелан в устата му. Целта му била да постигне „уау” ефект и холивудска усмивка.

Макар че много държи на сексапилната си визия, Калин приключи с изявите на плейбой и се кротна до настоящата си половинка Александра Стоянова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.