Гала пипна коронавирус (Подробности за състоянието на водещата)

Гласувайте за статията

Коронавирусът тръшна и Гала

Гала пипна коронавирус

Гала пипна коронавирус

Гала се оказа поредната популярната личност, която е заразена с коронавирус. Това съобщи самата тя в сутрешния блок на Нова тв.

Блондинката сподели, че не е във върхова форма, но не е и много зле. Тя се оплаква от главоболие, болки в гърлото и хрема – симптоми като тези на обичаен грип.

Тя разказва, че при нея симптомите са се разразили буквално за три часа. Малко преди излизането си в ефир вчера се почувствала зле. До края на живото излъчване вече била с главоболие, болки в гърлото и леко повишена температура.

Водещата няма представа откъде се е заразила. Тя сподели, че миналата седмица целият екип се е изследвал и всички са били с отрицателни тестове.

Гала добави, че сега предстои целият екип на предаването „На кафе“ отново да бъде изследван, тъй като колегите й са били контактни с нея.

Блондинката добави, че напоследък е ограничила до минимум контактите си и няма представа как е пипнала вируса, пише Вести.бг.

Любимия й Стефан все още не си е направил тест. Водещата заяви, че той е без никакви симптоми и се чувства напълно добре. Тя изрази надежда, че все пак вирусът ще го подмине, тъй като той е нулева кръвна група.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар