Хороскоп за 27 октомври, вторник – от Везни до Риби

Хороскоп за 27 октомври, вторник – от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Пред вас ще се появят нови възможности за развитие, но преди да предприемете някакви действия, помислете добре за предимствата и рисковете им. Смяна на обстановката ще ви вдъхнови. Ще ви хрумнат нови идеи, свързани с покупки и инвестиции. Вечерта е подходяща за романтична разходка.

СКОРПИОН

Денят ви ще бъде ползотворен, въпреки, че ще е много емоционален. Няма да ви трябват много усилия при изпълнението на ангажиментите. Малки недоразумения ще развалят настроението ви. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте конфликти. Не бъдете дребнави – компромисите ще бъдат вашата сила.

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви стресиращ ден. Ще може да разрешите много проблеми, ако се разделите с илюзиите си. Възможни са търкания на работното място. Може да помогнете на хора, озовали се в сложна ситуация. Ако обърнете внимание на дребните детайли, ще може да решите успешно стари въпроси.

КОЗИРОГ

Денят ще започне напрегнато, но постепенно ще се справите със сложните задачи. За това, ще са ви нужни акуратност, търпение и внимание към дребните детайли. Оставете големите идеи за друг път, сега не им е времето. Посветете вечерта на семейството си, като ги изненададе с нещо.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще сте в добро настроение. Отлично ще се разбирате с хората и лесно ще предизвиквате тяхната симпатия. На някои от вас могат да предложат нова работа или ползотворно сътрудничество. Ще се появят идеи, които е възможно кардинално да променят живота ви.

РИБИ

Ден, нелишен от сложни моменти, но все пак благоприятен. Ще постигнете емоционално равновесие, и ще се заемете с неща, които действително заслужават внимание. Ако направите малки компромиси, ще намерите общ език с околните. Ще разберете, че предишната ви упоритост не ви е била от голяма полза.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар