Хороскоп за 27 октомври, вторник – от Овен до Дева

Хороскоп за 27 октомври, вторник – от Овен до Дева
4 (80%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Бъдете практични – днес може да започне дълъг благоприятен период, ако се вслушвате в здравия разум и не позволявате да ви заблуждават. Използвайте всяка възможност, да научите нещо ново, както и да установите отношения с хора, които са готови да споделят опита си.

ТЕЛЕЦ

Денят ще в удачен, независимо че сами ще си създавате трудности. Затова се откажете от резки изказвания и забележки. Внимавайте и с шегите – някой може да се обиди. Не влизайте в конфликти. Отлично ще се справите с текущите дела, време е да помислите и за нови планове за бъдещето ви.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за всякакви срещи и преговори. Ще намерите общ език даже с много недоверчиви хора. Самообладанието и тактичността ви ще оставят добро впечатление. Моментът е подходящ да проявите инициатива с нови делови предложения. Вероятността да получат подкрепа е голяма.

РАК

Подходящ ден за намиране на решения на сложни проблеми. Лесно ще получите съмишленици. Имате шанс да се издигнете в службата. Личните ви отношения са хармонични, а близките ви ще намерят начин да ви зарадват. Предстои ви романтична среща.

ЛЪВ

Имате способността да се справяте добре с много неща и различни ситуации. Днес ще се наложи да покажете тези си умения. Но преди да започнете, уверете се, че предишните поставени цели са актуални. Всяка информация днес, ще ви е от полза. Бъдете внимателни при харченето на пари.

ДЕВА

Бъдете внимателни и сдържани. Ако не говорите излишно и не допускате грешки, ще получите шанс да укрепите своите позиции на работното си място. Очакват ви приятни запознанства. Дръжте се естествено – така вашите силни страни няма да останат незабелязани.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар