Меган Маркъл втрещена: Как може един призив за гласуване да ме превърне в политик?

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се втрещи, заради критики за призивите й за гласуване

Меган Маркъл заяви, че е втрещена. Херцогинята на Съсекс заяви, че е очаквала много неща, но никога не е и помисляла, че може да й се наложи да обяснява мотивите си да призове жителите на САЩ да гласуват. Тя заяви, че не вижда никаква връзка между политиката и нейното желание да помоли гражданите на Америка да излязат да гласуват.

В свое скорошно изказване, Меган признала, че е изумена от мненията на всички, които смятат, че ще влезе в политиката. По думите й, нейните коментари не се различават от тези на „други публични фигури, политици, филантропи и хуманисти“.

Херцогинята на Съсекс става все по-политически ангажирана, след като направи публично изявление, в което призова хората да направят правилен избор. И именно това накара мнозина да заподозрат, че тя е политически ангажирана и има амбиции за кариера в Белия дом.

„Меган се чувства объркана. Тя призна, че сега й се налага повече от всякога да внимава какво казва, как говори и как ще се приеме това, което казва. Защото се бои най-много, че може да бъде обвинена в противоречия. Дори и да каже, че хората просто трябва да бъдат демократични и да упражнят правото си на глас, това се превръща в спорна тема“, коментира още приятел на херцогинята пред списание „Ел“.

Двойката направи сериозно политическо изказване, в което призоваха гражданите да се включат в изборите и да направят правилния избор за президент на Америка. Меган беше доста по-активна, което стана и повод за съмнения, че може би е решила да играе ролята на политически лидер.

Меган Маркъл сн. Уикипедия

Меган Маркъл сн. Уикипедия

Херцогът пък призова хората да „отхвърлят речта на омразата“ и да се фокусират върху „най-важните избори в техния живот“. Препратки към Тръмп и неговата доста агресивна политика. Именно това стана и повод за спекулации, че Меган мисли за Белия дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар