Бащата на Бритни Спиърс й забранява да създаде семейство (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Продължават да излизат наяве сложните отношения между Бритни Спиърс и баща й

Продължават да излизат наяве тъмни страни от взаимоотношенията между Бритни Спиърс и нейния баща. Певицата от доста време се опитва да се отскубне от неговото влияние. В момента той се грижи за финансите й.

Дългогодишният звезден гримьор Макси, който е работил с 38-годишната поп принцеса, коментира грубото нахлуване в живота на звездата от нейния баща и шокиращите забрани, които той й налага. Макси сравнява ситуацията със сюжета на „Приказката на слугинята“. Той отбелязва, че ако не беше Джейми, Бритни Спиърс отдавна щеше да е омъжена за половинката си Сам Асгари, с когото излиза от четири години.

Контрол

„Мога да кажа, че те я контролират и до днес. Може ли да има бебе и да се омъжи, с кого е приятел и други сериозни неща“, каза Maкси на „Calababes“ в подкаст. „Опитват се да я спасят от дете в стила на „Приказката на слугинята“. Не мога да споделя подробности, но със сигурност мога да кажа, че по това време тя вече щеше да има бебе. Вероятно би била омъжена за Сам. Щеше да е заобиколена от приятели“.

Илюзия за активност

Някои от феновете на Спиърс, загрижени за състоянието й, смятат, че Асгари също е замесен в нейния „затвор“. Например,  като поддържа страницата й в социалната мрежа Инстаграм, за да създаде илюзията за активността на Бритни в социалните мрежи (публикациите на певицата често са объркващи).

Бащата на Бритни Спиърс й забранява да създаде семейство сн. Инстаграм

Бащата на Бритни Спиърс й забранява да създаде семейство сн. Инстаграм

Макси обаче казва, че на самия Сам му е било трудно: „Не мога да опиша подробно всичко, през което е преминал, за да бъде с нея, но беше ад“, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

🌹🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар