Сашка Васева призна: Целият брак с мъжа ми изкарахме разделени! (Какво още разкри?)

Гласувайте за статията

Колеги даряват пари за лечението на Сашка Васева

Сашка Васева даде специално интервю, в което разкри подробности за личния си живот, както и за това как върви събирането на средства за лечението на очите й.

„Не сме се разделили, ама ние целия брак сме разделени. Това не е добре, защото аз нямам подкрепа от никого. Той си има своя живот. Аз не искам да се увеся на някого“, признава Сашка Васева.

Съпругът й Христо Бакърджиев в момента живее в Германия и Дупнишката Мадона не крие, че комуникацията им е трудна. Тя не търси пари от него, защото не иска да му е в тежест. А и знае, че сумата от 100 000 евро, нужни за операцията на очите й, е непосилна за него.

Припомняме, че Сашка е сляпа и с двете очи. Тя загубваше зрението си прогресивно от 2013-та година насам поради атрофия на очния нерв. От същото заболяване страда и Орган Мурад, но при него е вродено.

„Има клиника в Германия, където лекуват хора с моя проблем чрез електростимулация. Първата процедура струва 10 000 евро, след това е необходима и втора“, разказва легендарната певица.

Помощ

Надява се българският народ да й помогне, като всеки дари по малко в дарителската й сметка. „Действително по нея не е постъпила и една стотинка. Единствено петима мои колеги ми помогнаха с малки суми. Софи Маринова е благородница, даде ми 200 лева. Моят дуетен партньор Райко Кирилов – също. Изненадващо Веселин Маринов също даде 200 лева, защото никога не сме били близки с него.

Също изненадващо и много благородно Владо Димов ми даде 200 лева. Тони Стораро ми даде 120 лв. Радо Шишарката също ми даде сто лева, но в по-предишен период. С тях успях да платя някоя сметка за тока и парното, останалите – за храна“, разказва Сашка Васева пред вестник „Телеграф“.

Колеги даряват пари за лечението на Сашка Васева сн. hotarena.net

Колеги даряват пари за лечението на Сашка Васева сн. hotarena.net

И допълва, че това са недостатъчни пари, но им благодари от цялото си сърце, защото не са малко за всеки от тях да ги извади лично от джоба си. „По-странно ми е, че другите хора никои нищо не дава, а постоянно чувам за кампании, където за два дни събират 50 000 лв.“, добавя Сашка, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар