Анджелина Джоли пише книга (Подробности)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли помага на младите хора с книга за правата им и за това как да ги използват

45-годишната Анджелина Джоли работи с международната неправителствена организация „Amnesty International“, за да напише „Знай своите правa“ – книга, която ще помогне на младите хора да научат за правата си и да знаят как да се борят с несправедливостта.

Актрисата, като специален пратеник на ООН, се стреми да помогне на тези, които се опитват да променят света ни към по-добро. Издателските права на книгата вече са придобити от „Anderson Press“.

„Днес нашата младеж се грижи за света около себе си и е готова да се бори за него. Мнозина обаче трябва да се борят и с дезинформацията, която получават от възрастни. Факт е, че подрастващите не са наясно с правата си, нямат знания как да използват правата си, как да ги прилагат в страните и обстоятелствата, в които живеят“, съобщава за „Daily Mail“ Анджелина Джоли.

Джобно ръководство за тийнейджъри

Актрисата се надява тази книга да бъде ръководство за тийнейджъри. Благодарение на удобния й формат те могат да я носят със себе си и да я използват, когато пожелаят.

Анджелина Джоли написа увода към книгата, описвайки подробно историята на правата на децата и защо е важно да ги познават. Основната част ще бъде посветена на въпроси като свободата на словото, равенството между половете и расите, здравето, както и екологията и околната среда.

Източник на вдъхновение

Бившата съпруга на Брад Пит очаква че книгата ще служи не само като полезен инструмент за младите хора, но и като източник на вдъхновение за тези, които я четат, предават от tialoto.bg.

Анджелина Джоли пише книга за правата на младите хора сн. Уикипедия

Анджелина Джоли пише книга за правата на младите хора сн. Уикипедия

Темата, която Анджелина е избрала за книгата, изненада нейните фенове. Почитателите на актрисата от години очакват с нетърпение тя да разкрие пикантни подробности от живота си в мемоари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар