Хороскоп за 26 октомври, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

ВЕЗНИ
Добър ден за общуване – ще направите добро впечатление и ще лансирате някои от своите идеи. Ще ви помогнат хора, с които и преди сте си сътрудничили ползотворно. Добре е да бъдете внимателни с парите – не е време за разточителство. Покупките ви трябва да са много добре обмислени.

СКОРПИОН
Не бързайте. Събитията се развиват бавно и трябва да изчакате благоприятен момент, за да започнете да действате. Бъдете търпеливи и умерени в исканията си. Не е задължително да работите самостоятелно. Ориентирайте се към работа в екип. Покана за среща ще ви изненада приятно.

СТРЕЛЕЦ
Напрегнат ден – бъдете внимателни, за да избегнете грешки. Не се подавайте на провокации, избягвайте конфликти и се вслушайте в чуете разумните и смислени доводи. Ще се наложи да избързате с някои задачи, но това няма да ви попречи да сте успешни. Очаквайте появата на добри идеи и решения.

КОЗИРОГ
Настроението ви често ще се мени. Предавате голямо значение на дреболии и може да пропуснете главното. Добре е, че до вас ще има човек с различен поглед, който ще ви подскаже правилното решение. Денят не е подходящ за финансови сделки и делови срещи. По-добре общувайте с приятелите си.

ВОДОЛЕЙ
Днес трябва да сте особено внимателни, защото и най-дребните неща могат да ви донесат големи неприятности. Не бъдете припряни – ще успеете да се справите с поставените задачи в срок. Романтичен жест ще ви зарадва. От вас зависи, дали от това ще последва дълго приятелство.

РИБИ
Очаква ви напрегнат ден. Днес няма да получите парите, които очаквахте и това ще ви направи нервни и сприхави. Ако е възможно работете самостоятелно и бъдете по-практични. Не пренасяйте проблемите си от работното място вкъщи. Отделете повече време за себе си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар