Хороскоп за 26 октомври, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“
ОВЕН
Наситен и интересен ден. За всяко нещо ще се захващате с неподправен ентусиазъм, и затова ще имате успех. Друга причина за сполуките ви, е вашата способност да комуникирате и да намирате точните хора, които могат да ви помогнат. Очакват ви интересни запознанства.

ТЕЛЕЦ
Днес може да ви бъде трудно да отстоявате своите интереси или да убеждавате опонентите си в споровете. И на работа, и в къщи отношенията ви ще са напрегнати. Ще трябва да положите усилия, за да намерите решение. Добре е да работите самостоятелно. Разходка или посещение на събитие ще ви разведри.

БЛИЗНАЦИ
Всички ваши постъпки ще предизвикват положителни емоции. Ще намерите нови последователи и съюзници, хора, които дълго ще ви носят радост. Денят е подходящ за покупки. Отдавна планираните придобивки ще бъдат удачни, а и спонтанните няма да ви разочароват, но не прекалявайте.

РАК
Днес е добре да работите в група. Наблегнете на съвместни проекти, бъдете комбинативни. Ще намерите добри помощници, както и хора, които ще поемат голяма част от вашите задължения. Обърнете внимание на близките си – някой ще има нужда от съвета ви. Очаква ви изненада.

ЛЪВ
Внимавайте какво и с кого споделяте, особено ако е с малко познати хора. Все пак не всички са с добри намерения. Проверявайте информацията, която ще получавате и не вярвайте на големи обещания. Вслушвайте се в съветите на приятели. Така чуждия опит ще ви помогне да не направите грешки.

ДЕВА
Чака ви успех, ако разчитате на собствените си сили, а не на помощ от други. Може да действате без да бързате и да постигнете поставените си цели. Умението ви да забелязвате дребните детайли ще ви помогне бързо да се справите със задачите. Днес може да се поглезите – похарчете пари за собствено удоволствие.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар