Актрисата съвсем се запусна по време на пандемията, феновете й не можаха да я познаят

Дженифър Анистън е напълно неразпознаваема. Актрисата бе спипана от папараците за първи път на улицата, след 8 месечно отсъствие. Това е първата й поява публично от началото на пандемията.

Тя се изолира в баровското си имение и никой не я видя повече. На кадрите Анистън е снимана с анцуг, бели маратонки, със защитна маска на лицето и увита в шал. Трудно е на някой да познае в тази жена блестящата холивудска звезда, която е любимка на милиони хора по света.Дженифър Анистън съвсем се състари (Вижте я за първи път след изолацията  – Снимки)

[caption id="attachment_646278" align="aligncenter" width="403"]Дженифър Анистън съвсем се състари (Вижте я за първи път след изолацията  – Снимки) - Снимка 2 Феновете на Дженифър Анистън се притесниха от вида на актрисата и се тревожат какво се случва с нея[/caption]

По време на излизането си Джен се бе запътила да свърши някакви свои ежедневни ангажименти. Явно е тръгнала набързо от вкъщи защото външния й вид бе повече от стряскащ. Тя пак е със слаба фигура, но разчорлената и не боядисана коса й придават вид на старица. А очите й са скрити зад слънцезащитни очила.

За последно актрисата бе видяна на 51-ия си рожден ден през февруари 2020 година, предават от plusinfo.mk.