Светлана Гущерова потвърди горещата клюка

Гласувайте за статията

Отговорът й обаче не бе категоричен

Светлана Гущерова потвърди горещата клюка, която от месеци се върти в публичното пространство. Става въпрос за мълвата, че тя е в очакване на втората си рожба.

В други случаи бихме се отнесли скептично към подобен род твърдения, но няма как да не си спомняме и за първата ѝ бременност. При нея именно след подобни слухове се роди дъщеричката ѝ – Анелия-Добромира.

Светлана Гущерова

Отговорът й обаче не бе категоричен

Всъщност слуховете за втора бременност на Светлана Гущерова започнаха още в началото на лятото. Оттогава насам тя нито е потвърдила слуховете, нито ги е отрекла. Впечатление обаче прави, че на снимките, които публикува в Instagram, винаги избира широки рокли. Сякаш по този начин се опитва да скрие истината от обществото, пише vbox7.com.

Преди броени часове плеймейтката и инфлуенсърка намери 30 минути, в които да отговори на въпроси на последователите си в Instagram. А те бяха, какво винаги от всякакво естество. Сред тях имаше и такива за новата ѝ бременност – дали е факт или все пак е просто слух.

Всъщност и този път не получихме конкретен отговор, но си струва да обърнем внимание на поне два факта. Всички, които активират опцията за въпроси от феновете си, могат да избират на кои въпроси да отговорят.

А Светлана „избра“ да публикува поне 3 въпроса, свързани с бременността си за тези 30 минути. Отговорите ѝ пък бяха все с емоджита – усмихнато, но засрамено емоджи. На третият въпрос за бременността си отговори, че иска да има поне три дечица.

Сред другите въпроси, които вълнуваха последователите ѝ, бяха свързани с хранителния режим, който спазва, както и как преминава един неин ден. Прави впечатление, че към дневната рутина Светлана Гущерова е добавила и работата в офис, свързана с развитието на модния бранд, с който дебютира през лятото, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар