Приятел на Даяна: Влошените отношения между Уилям и Хари са само спекулации! (Вижте тук)

Приятел на Даяна: Влошените отношения между Уилям и Хари са само спекулации! (Вижте тук)
3 (60%) 1 vote

Принцеса Даяна научила принц Уилям и принц Хари да живеят  в приятелство и хармония

Слуховете за напрежение в отношенията между братята Уилям и Хари продължават. 36-годишният Хари и 38-годишният Уилям се опитват да изгладят общуването си, но се появява ново противопоставяне и двамата все повече се отдалечават един от друг. Това става ясно от книгата на кралския биограф Робърт Лейси „Battle of Brothers“.

В интервю за „Newsweek“ авторът на книгата отбелязва, че решението на херцога на Кеймбридж да поеме задълженията на Хари, свързани с  кралските морски пехотинци, ще доведе до непоправими последици.

„Има слухове, че Уилям ще бъде назначен за тази роля (която досега е била изпълнявана от брат му, бел. ред.). Ако това е наистина така, тогава всичко ще приключи“, каза историкът.

Някои източници от вътрешния кръг на кралското семейство обаче твърдят, че сложните отношения между братята са единствено пикантни спекулации от страна на медиите.

Приятелство и хармония

Теси Оджо, изпълнителен директор на „Diana Award“ заяви, че Хари и Уилям са отгледани от майка си, принцеса Даяна, според принципите на морала и честта. Тя учила братята да живеят в приятелство и хармония, а херцозите свещено почитат желанията на покойната си майка.

„За мен и двамата братя са най-добрите. Харесва ми, че са толкова грижовни. И ще отбележа, че Уилям и Хари никога не правят нещо само заради снимките. Ако поемат ангажимент, то това е с искрен ентусиазъм. Те са възпитани да се грижат за наследството на майка си“, каза Оджо.

Теси говори и за работните отношения с херцозите. Тя признава, че след заминаването на принц Хари и семейството му в Съединените щати, той не спира да помага на благотворителната награда, и дори започва да работи още по-усилено.

Принцеса Даяна учила синовете си Уилям и Хари да живеят в приятелство и хармония сн. YouTube

Принцеса Даяна учила синовете си Уилям и Хари да живеят в приятелство и хармония сн. YouTube

А принц Уилям, според Оджо, е истинският наследник на делата на принцеса Даяна, като се справя с тях не по-зле от майка си, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар