Под Плашилото в „Маскираният певец“ се крие Пощальонът Пейо?

Гласувайте за статията
Бившият пощальон на Гала Пейо май се крие зад маската на Плашилото

Музикантът Пейо Филипов, който се прочу с ролята си на пощальон в шоуто „Имаш поща“ е изпълнителят, който се крие под маската на Плашилото в „Маскираният певец 2“ – пише в. „Уикенд“. След първите му изпълнения детективите заподозряха, че под дрипите може ми се крие Евгени Минчев, Станимир Гъмов или Дичо. Няколко жокера обаче водят към Пейо – отбелязва изданието.

„Плашилото е опитно и е дивяло много. Било е на нивата в студ и в пек. Плашилото е в няколко епохи и в няколко века, а най-голямата радост за него идва в началото на 21-и век, при това двойна доза щастие“ – подсказа последната улика.

Пейо Филипов сложи край на 19-годишния си брак с половинката си Мария. Те са родители на две деца, родени в началото на века, както се подсказва в уликите – 19-годишният Кристиян и 20-годишната Виктория.
45-годишният Пейо е завършил военно-музикалното училище в София, където редът и дисциплината са доста затегнати. Другият жокер, че Плашилото е царят на нощта, бе насочен към заниманието на Пейо, с което си вади хляба – мениджър на пиано бар „Камино“.

Предметната улика – нотен текст бе разчетена единствено от Алекс Раева, която каза, че това са ноти за тромба. Алекс, Владо Пенев и Азис предположиха, че Плашилото е Гъмзата, а Любо Нейков посочи, че това е тромпетистът Михаил Йосифов. Зад дрипавия костюм обаче най вероятно се крие Пощальона Пейо.

Пейо ли се крие зад този костюм?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар