Няма да повярвате какво направи дъщерята на Христо Сираков

Няма да повярвате какво направи дъщерята на Христо Сираков
5 (100%) 3 votes

Тя е единствената жена, която Сираков обичал истински до последния си дъх

Мнозина не могат да повярват какво направи единствената дъщеря на столичния бохем Христо Сираков, който наскоро напусна този свят.

Анна-Мария Сиракова, е сериозно обвързана с красив италианец. Връзката на младата дама е от около три години. През това време баща й многократно я подканял с кандидат-зетя да се решат на сватба, за да е спокоен, че я е поверил в сигурни ръце.

Христо Сираков

Тя е единствената жена, която Сираков обичал истински до последния си дъх

Христо Сираков се познавал с приятеля на дъщеря си и бил много доволен от избора й. Често тримата излизали на обяд или вечеря, когато Христо посещавал Италия. Не е тайна, че към Ботуша бизнесменът забягва през 1990 г., заедно с топ манекенката по онова време Мария Башлиева. Дъщеря му Анна-Мария, е плод именно на тази му любов.

Бохемът с дълъг списък от нежни завоевания до последния си дъх обичаше истински една-единствена жена и това бе именно дъщеря му. Въпреки, че живееха в две различни държави, Христо Сираков бил изключително грижовен баща. Той всячески се стремял нищо да не липсва на Анна-Мария.

Бизнесменът вложил сериозни суми в образованието й

Ценителят на красиви жени вложи огромни суми в образованието й. Още в началните класове я записал в училище, в което се обучават децата и внуците на най-влиятелните италиански фамилии, потомци на династиите Ферре, Фергамо и Маркизи.

Миналото лято Анна-Мария Сиракова пък се дипломира в Лондонския университет. Само месец по-късно, тя постъпи в колеж, отново в британската столица. В момента красавицата изучава там икономика и политически науки.

През всичките години Христо Сираков следял изкъсо както обучението на момичето си, така и личния й живот. Помежду им нямало тайни и виделият 2 и 200 в отношенията си с нежния пол бизнесмен, често съветвал дъщеря си как да подхожда към мъжете, за да не излезе наранена от връзките си.

Столичният бохем и вечен ерген силно се надявал да задоми момичето си, но самата тя не бързала с бракуването. Като почти всички жени на 21 век, Анна-Мария искала най-напред да приключи с образованието си. Чак след това ще мисли за създаването на семейство.

След загубата на баща й, съвсем не й било до тържества и сватбени планове.
Италианският приятел на Анна-Мария пък не искал да я притиска, особено в този труден за нея период. Поради тази причина, той е отложил във времето момента, в който ще падне на колене пред нея с въпроса „Ще се омъжиш ли за мен?“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар