Съдът посече жестоко Явор Бахаров

Съдебният процес срещу него стартира през лятото
0

Съдебният процес срещу него стартира през лятото

Актьорът Явор Бахаров влиза в затвора.

Той получи ефективна присъда от една година за това, че бе заловен да шофира пиян и дрогиран. Случаят се разигра в началото на годината в Банско, в условия на рецидив, съобщи Нова тв.

Явор Бахаров
Съдебният процес срещу него стартира през лятото

Тогава пътни полицаи забелязали, че автомобилът на Явор Бахаров се движи криволичейки по пътното платно, със свалени прозорци и на силна музика.
След няколко поредни отлагания на делото, късно снощи, след 7-часово заседание съдът в Разлог прецени, че Бахаров е виновен.

Братът на Захари Бахаров трябва да изтърпи присъдата си при лек режим. Освен това актьорът губи и шофьорската си книжка за година и половина. Наложена му е и глоба в размер на 500 лева. Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжен съд Благоевград в 15-дневен срок.

Ефективната присъда на „черната овца“ на театъра и киното идва само дни, след като се разбра, че популярни актьори и светски знаменитости, са отказали да се подпишат в защита на своя колега, за да омилостивят Районния съд в Разлог.

Припомняме, че звездата от сериала „Стъклен дом“ бе арестуван на 8 февруари т.г. от полицията в Банско. Съдебния процес срещу Явор Бахаров стартира през лятото, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.