Кралица Елизабет Втора едва ли одобрява визията на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън за пореден път показа част от колекцията си женски костюми. След като тя и съпругът й принц Уилям се срещнаха с финалистите от изложбата "Hold Still", двамата се отправиха да участват в събитието "Pride of Britain Awards" и да си поговорят с журналистката Кейт Гарауей. Разбира се, преди това херцозите трябваше да се отбият у дома, за да променят тоалетите си.

Тъмносин костюм

Мидълтън замени червеното си палто на Alexander McQueen с тъмносин костюм, комбиниран със светлосиня риза. Само преди седмица херцогинята отново заложи на подобен тоалет, но този път избра черен костюм, който отново беше дело на Alexander McQueen. Марката е любима на Мидълтън и тя се довери на нея и за направата на сватбената си рокля. Въпреки че много от кралските дами по света - от кралица Максима до кралица Летисия, избират да носят костюми, кралица Елизабет Втора почти никога не слага такъв тоалет за официалните си ангажименти. Смята се, че 94-годишният монарх не е фен на този стил. Въпреки това Меган Маркъл често не се съобразяваше с желанията на кралицата и носеше костюми и блейзъри за посещенията си с принц Хари.

Правила

Източник казва пред списание "People", че херцогинята на Съсекс не е разбирала някои от правилата в двореца и не е искала да ги спазва. Едно от тях е било това, че кралица Елизабет Втора предпочита жените в кралското семейство да се обличат с поли или рокли, а не с панталони. [caption id="attachment_646167" align="aligncenter" width="300"]Кейт Мидълтън пак погази кралските традиции сн. Инстаграм/ kensingtonroyal Кейт Мидълтън пак погази кралските традиции сн. Инстаграм/ kensingtonroyal[/caption] Явно това правило не важи за Кейт Мидълтън, която на няколко пъти вече се появява с костюми с панталон. През март тя посети колцентър в Лондон, а за визитата си избра розов тоалет с бяла блуза. Освен това херцогинята носи и панталони за по-неофициалните си ангажименти, като да пече маршмелоу с млади скаути, предават от tialoto.bg.