Теди Казарова ли е Палячи в „Маскираният певец“?

Гласувайте за статията
Певицата Теди Кацарова се вписва в уликите за Палячи

Азис май ще се окаже прав, че Теди Кацарова се крие зад зловещата маска на Палячи в „Маскираният певец 2“ – пише в. „Уикенд“. Вечно усмихнатата дъщеря на Силвия Кацарова отговаря на уликите във визитките на участника, за когото няма съмнение, че е жена. Стилът на пеене и гласът на Палячи също напомнят нейните въпреки усилията да бъдат преправени – отбелязва изданието.

Още с първото си появяване н шоуто „Маскираният певец“ Палячи успя да заблуди зрителите и детективите от панела, че е Мария Илиева. Не липсваха и, меко казано, нелогични предложения, че това може да е Камелия Тодорова, Милица Гладнишка или Поли Генова – и трите дами нямат нищо общо с физическите данни на участника. Накрая се стигна до граничещата с абсурд идея, че певицата в костюма на клоуна е Софи Маринова – певица, която не би изпълнила парчетата с такъв добър английски.

Теди Кацарова обаче се вписва идеално и в телосложението, и в уликите на тайнствения Палячи. На първо място е нейната усмивка, за която още при първото появяване на сцената стана въпрос, че не слиза от лицето й. Известно е, че певицата имаше брак с финландец, участва в концерти и турнета в Швеция. Преди това представя България на фестивал в Куба, а след окончателното си завръщане в България от Финландия се представя успешно на музикален конкурс в Черна гора. Именно затова във визитката се посочва, че може да казва „да“ на различни езици.

Палячи е един от най-тайнствените участници в шоуто

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар