Емануела се съмнява в Ковид-19 (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Емануела е против затварянето на заведенията заради коронавируса

Емануела се съмнява в съществуването на Ковид-19. Поп фолк изпълнителката се кара във Фейсбук доста активно в последните дни. Поводът за размяната на реплики е позицията на Емануела за пандемията и евентуалното повторно затягане на мерките за сигурност.

Поп фолк изпълнителката е твърдо против затварянето на заведения, защото това би засегнало доходите на хиляди хора заети в сектора. Разбира се, основно нейните, тъй като са публична тайна високите хонорари на изпълнителите в бранша, пише „Уикенд“.

Нещо повече – Емануела май е доста скептична и към това доколко е опасен новият вирус и хич не се притеснява да споделя, меко казано, конспиративни теории. „Да, заразиха се и им мина безпроблемно, като при всеки вирус! Лекуваха ги с витамин С, „Изопринозин“ и селен! „Много е страшно, стига глупости вече…“, отговаря Емануела на коментар на младеж, който живее в чужбина и изрази мнението, че ако някой неин близък се зарази, сигурно ще е много притеснена.

Емануела почти всеки ден споделя статии или видеа, свързани с пандемията. Ползва и чужди източници, като някои от тях представят пандемията в контекста на световна конспирация. Певицата задава провокативни въпроси относно разпространението на Ковид-19 и изразява съмнение в сериозността на заразата.

Певицата води ожесточени спорове с последователите си в социалната мрежа и не се уморява да се аргументира, намеквайки, че се създава излишна паника.

Поп фолк изпълнителката е твърдо против затварянето на заведения, които са основният разпространител на заразата у нас. Хитовата пайнерка брани позицията си и смело влиза в пререкания дори с по-язвителни „фенове“.

Емануела се съмнява в съществуването на Ковид-19 сн. YouTube

Емануела се съмнява в съществуването на Ковид-19 сн. YouTube

„Да, така е! Живеем си добре, но хората, сервитьори, хостеси, бармани и т.н., не са добре, така че не се оглеждай в нас, а малко помисли за хората, които разчитат на една заплата!“, отвърна Емануела на един от по-острите коментари в страницата си във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар