Новият на Ирина Шейк не е красив, нито богат (Защо холивудските звезди полудяха по Вито Шнабел – Снимки)

Гласувайте за статията

В мечтите на холивудските красавици изобщо не е Брад Пит, а Вито Шнабел

Новият на Ирина Шейк не е нито богаташ, нито пък ослепителен красавец. Само, че дилърът на предмети на изкуството и собственик на художествена галерия в Ню Йорк за своите 34 години е спечелил много женски сърца. Именно той сега придружава супермодела Ирина Шейк навсякъде и дори е приятел с дъщеря й от Брадли Купър Леа.

Новият на Ирина Шейк не блести нито с красота, нито с богатство

Вито не е приказно богат и могъщ, но идва от добро семейство. Бъдещият разбивач на женски сърца е син на художника и режисьор Джулиан Шнабел и дизайнера Жаклин Боранг. Наследил е добърия си вкус и организационни умения от родителите си.

Вито направи първата си изложба на 16-годишна възраст, а след това отвори галерия. Но той е известен не с това, а с любовните си афери. Именно той утеши Деми Мур след развода с Аштън Къчър, беше гадже на Ел Макферсън, Лив Тайлър, Хайди Клум, моделите Мадалина Ганеа и Амбър Хърд. И сега, повече от шест месеца, Шнабел е с Шейк.

Вито с Амбър Хърд

Феновете на известни красавици се възмущават всеки път, когато гледат снимките им с Вито. Холивудски звезди,  богати и съвършени губят ума си по него. Каква е тайната му?

Вито с Мадалина Генеа

Един от най-близките приятели на Шнабел каза в интервю за New York Post, че Вито знае как да изслушва жените и да поддържа разговор с тях, който е научил още като дете, защото е израснал заобиколен от по-големи сестри, които обожават брат си и от най-ранна възраст го убеждават в собствената си неустоимост. Високо самочувствие, познаване на изкуството, плюс способността да се води диалог, да остави външността си на заден план помага на Шнабел да покори и най-недостъпните момичета, предават от wday.ru.

 

Вито с Хайди Клум

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар