Мира Добрева за Жоро Торнев: Понякога сме заедно, друг път – не! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Мира Добрева разкри в какви отношения е с Венета Райкова и има ли напрежение между двете

Мира Добрева открехна завесата около личния си живот. Тв водещата разкри в какви отношения е със съпруга си Жоро Торнев и дали двамата все още за заедно или вече са разведени. „Не. Официален развод нямаме.

Понякога сме заедно, друг път – не. Много са сложни нашите отношения. И двамата сме артистични хора. Жоро ми направи клипа за книгата и не мога да си представя друг да се справи по-добре. Не живеем под един покрив, но на почивки сме заедно. Той има проблем с крака и не може да идва да се катерим заедно в планината.

Често се случва да съм със сина си на Витоша, а Жоро да дойде на Златните мостове или на Игликина поляна. Чакаме се и си изкарваме уикендите заедно“, споделя Мира Добрева и допълва, че имат нещо като отворен брак. „Може да се каже. Аз нямам странична връзка, а за неговите не искам да знам. Ако евентуално има такива, да си ги пази в тайна“, казва журналистката, пише „Уикенд“.

Мира проговори и за отношенията й с Венета Райкова. Заговори се, че между двете има напрежение след като стана ясно, че Добрева работи по своя книга, която ще излезе през ноември.

Мира Добрева и Жоро Торнев са в отворен брак сн. Фейсбук

Мира Добрева и Жоро Торнев са в отворен брак сн. Фейсбук

„Господи, та ние не чукаме на една врата. Смешно и дори нелепо е да се твърди това. Книгите на Венета не са като моята, не искам да взимам хляба на никого. През целия ми живот съм следвала свой път и не се интересувам от клюки, подмятания и съмненията на някой. Впрочем, не вярвам Венета да е казала, че ми е бясна. От моя страна няма пререкания с никого, най-малкото пък с нея“, категорична е Мира Добрева за отношенията си с Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар