Хороскоп за 24 октомври, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен

Заредени сте с енергия и се чувствате готови да експериментирате с нещо непознато. Много по-креативни сте, отколкото си мислите, така че се пуснете по течението и смело действайте. Бъдете отворени към интересни предложения и идеи – няма да съжалявате.

 

Телец

Днес ще сте раздразнителни. Не се дръжте грубо с околните. Опитвайте се да овладеете емоциите си и да избегнете конфликтни ситуации. Отделете време само за себе си и се заемете с дейности, които ви доставят удоволствие. Така най-бързо ще излезете от състоянието, в което се намирате.

 

Близнаци

Ще проведете разговор по тема, по която има много различни мнения. Не се ядосвайте, ако някой не споделя вижданията ви. Всеки има право да мисли по неговия си начин. Не влизайте в спорове и запазете обстановката спокойна. Обърнете внимание на близките си – някой ще има нужда от вас.

 

Рак

Изкушението да се сдобиете с нещо, от което нямате нужда, е голямо. Помислете внимателно дали наистина си струва да го купите. Добре е да следите финансовото си състояние и да внимавате как и за какво харчите парите си. Интересна новина ще ви помогне да се разсеете от желанието си.

 

Лъв

Днес ще трябва да приключите с много задачи, които сте отлагали във времето. Това няма да е лесно, затова потърсете помощ. Ще се наложи да говорите с човек, с когото имате проблем от известно време. Сега е моментът да изясните ситуацията. Не чакайте някой друг да поеме инициативата.

 

Дева

Невинаги всичко има само един начин на изпълнение или на решаване. Добре е днес да погледнете от различни гледни точки, за да добиете по-реална представа за случващото се около вас. Ще прекарате повече време с приятелите си. Ако имате нужда от съвет, не се притеснявайте да го потърсите.

 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар