Горещ слух за жената на Васил Божков

Горещ слух за жената на Васил Божков
5 (100%) 1 vote

Жената на Васил Божков излиза на свобода?

Жената на Васил Божков – Елена Динева вероятно ще бъде освободена от ареста. Тя ще бъде пусната на свобода с мярка „подписка“, твърди БНТ.

Източници разкриват пред националната телевизия, че наблюдаващият делото прокурор е изменил мярката за неотклонение на Динева. Н 27 октомври изтичат осемте месеца от задържането на любимата на Божков и вероятно тя ще бъде освободена, пише БЛИЦ.

Нейната мярка бе променена и 6.10, когато Апелативният специализиран наказателен съд излезе с решение за гаранция в размер на 1 млн. лв.

Но Динева реши да не се възползва от тази опция. Тя не плати сумата за гаранцията и остана в ареста.

Динева е с обвинение за участие в престъпна група, чийто лидер е Васил Божков. Дейността на групата е свързана с рекет, изнудване, подкуп и длъжностни престъпления.

Вчера съдът промени мярката на още една жена, свързана с хазартния бос. Сочената за негова любовница Лилана също се сдоби с по-лека мярка.

Магистратите отмениха наложената й мярка за „домашен арест“ с мярка „подписка“. Тя бе обвинена за неправомерно присвояване на средства от еврофондове. Лилана бе задържана заедно с брат си и със своя съдружник. Братът на певицата бе освободен още в началото на процеса.

Бившата изпълнителка е категорична, че няма нищо общо с Васил Божков. Но не крие, че с него я свързва приятелство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар