Луна върви по стъпките на Лили Иванова (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Луна уверено върви по стъпките на Лили Иванова

Луна уверено върви по стъпките на Лили Иванова. Фолкпевицата, която многократно е казвала, че е започнала да пее, вдъхновена именно от Лили, сега е минала на диета и начин на живот, същите като на естрадната легенда.

Луна живее по строг режим, на който никога не изневерява, споделя самата тя, пише „България днес“. „Тежа 50 килограма и перфектната ми фигура е вследствие на много труд и упоритост. Имам строг хранителен режим и спортувам всеки ден. Грижа се за тялото си и никога не пропускам ежедневните си ритуали, които ме поддържат млада и красива“, споделя Луна.

Всеизвестен факт е, че от дълги години Лили също се грижи фантастично за здравето и добрата си фигура. Именно строгият режим я държи в перфектна форма и до днес. Примата спи до късно, за да отпочине добре. Иванова хапва по малко и няма нещо нездравословно, което може да я изкуши. Менюто на певицата включва много вода, минимално количество въглехидрати, а за да подслади живота си, тя си позволява лъжичка мед.

Спорт

Разликата между двете певици е, че Луна си е правила пластични операции. Както Лили, така и Луна не пропускат спортните занимания всеки Божи ден. Обратно на повечето известни личности двете не са почитателки на фитнес залите. Изпълнителките предпочитат упражнения вкъщи или на въздух.

„Предпочитам да съм близо до природата. Като последовател на Учителя Петър Дънов за мене връзката с нея е много важна. Спазвам строго природните закони. Живея с чисти мисли и дела и така успявам да се съхраня“, разказва Луна.

Лили също преди години се увлече по учението на Дънов. Примата стриктно спазва и дихателните упражнения на Учителя, които пък много й помагали в пеенето. От години се твърди също, че естрадната ни икона прилага и още един от методите на Дънов – всяка вечер пиела по лъжичка сода, разтворена в чаша хладка вода.

Луна уверено върви по стъпките на Лили Иванова сн. Инстаграм

Луна уверено върви по стъпките на Лили Иванова сн. Инстаграм

Освен всичко останало двете изпълнителки имат и физическа прилика. Така поне твърди Луна. „Познавам Лили Иванова лично. Не само имаме съвпадение в първата буква на имената си, но имаме реална прилика във външността си. Качих в социалните мрежи мои снимки от дете, на които това се вижда ясно“, разказа чалга фурията, която силно се надява да остане на върха на кариерата си още дълги години, подобно на естрадната певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар