Слави Трифонов празнува 54 в рибен ресторант

Слави Трифонов празнува 54 в рибен ресторант
5 (100%) 1 vote
Дългия отбеляза рождения си ден без шумни тържества

Както всяка година, и този път рожденият ден на Слави Трифонов на 18 октомври мина в камерен гръг, без шумни тържества – пише в. „Уикенд“. Причината е не само в желанието на популярния тв водещ и лидер на партия да избяга от показността, но и в липсата на житейска половинка. 6 години след раздялата си с бившата танцьорка Мартина Огнянова Дългия не се е показвал публично с друга жена – отбелязва изданието.

И тази година, както и на предишните си рождени дни, Трифонов предпочел компанията на майка си Здравка, сестра си Петя, съпруга й Владимир и племенника си Теодор. Дългия събрал най-близките си хора в един от най-квалитетните рибни ресторанти в столицата. За да избегне любопитните погледи, шоуменът наел цял салон, където семейството му се усамотило.

Въпреки предупреждението да не му носят подаръци, те все пак избрали един със сантиментална стойност – модерните напоследък за всеки заклет меломан винилови грамофонни плочи с произведения на любимия му композитор Густав Малер. Шоуменът получил много подаръци в офиса си от рекламодатели и от свои почитатели. Колегите му също се отчели с дар, който всяка година все по-трудно избирали, тъй като шефът им си имал всичко. Без половинка до себе си обаче…

Слави празнува без половинка до себе си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар