Румен Угрински ли се крие зад маската на Мозъка в „Маскираният певец 2“?

Гласувайте за статията
Травма на крака издаде кукления актьор Румен Угрински в „Маскираният певец 2“

Бившият Господар на ефира и актьор Румен Угрински се крие под маската на Мозъка в „Маскираният певец“ – разкрива „Уикенд“. Издаде го болният му крак – отбелязва изданието.

Само преди няколко дни в телевизионно интервю 51-годишният кукловод разказа как се е пребил, докато карал колело по софийските улици. Без да иска, Румен Угрински подкарал велосипеда върху трамвайните релси. Колелото му се изкривило и той паднал, като сериозно навехнал крака си. В последния епизод на предаването Мозъка накуцваше – забелязаха по-внимателните зрители.

Травмата видимо измъчваше Румен и той се опитваше да прикрие болката в предаването на живо. За да заблуди зрителите и детективския панел, докато пееше хита „Междучасие“ на Васил Найденов, Мозъка трудно подскачаше и се пошегува, че накуцвал заради неудобно обувки. Камерите умишлено показваха повече балета, отколкото него, за да не лъсне издайническата травма на дребничкия актьор.

Още в първия епизод на забавното предаване стана ясно, че Мозъка най-вероятно е актьор, който не се занимава професионално с пеене. До този момент сред заподозрените, че се крият под костюма на Мозъка бяха Дичо, Дони, Рафи, Георги Мамалев, Цветомир Иванов и Дани милев. Никой до този момент, дори Азис, не бе назовал името на Румен Угрински.

Болен крак издаде Угрински

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар