Хороскоп за 23 октомври, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Днес имате много неща за вършене и това ще ви мотивира да си организирате времето по най-добрия начин. Внимавайте с кого и какво споделяте днес. Някой ще се опита да я използва, така че да ви навреди. Обърнете внимание на близките си – някой ще има нужда от помощта ви.

 

Скорпион

Ще се наложи днес да подредите приоритетите си. Имате много задачи, но някои са по-спешни от други. Заемете се първо с тях и завършете колкото може повече. Въпреки това, не се преуморявайте. Отделете време само за себе си и се отдайте на почивка. Покана за събитие ще ви изненада приятно.

 

Стрелец

Денят ви ще е приятен, но натоварен. Ще се наложи да проведете няколко дълги телефонни разговора, в които ще трябва да обясните идеите си в детайл. Няма да срещнете проблеми в комуникацията, но обстановката около вас ще е напрегната. Избягвайте конфликти.

 

Козирог

Ако има задачи, които може да отложите за друг ден, оставете ги и се отдайте на почивка. Обърнете повече внимание на хората у дома. Някой ще има вълнуващи новини, които ще иска да сподели с вас. Излезте вечерта, за да отпразнувате случилото се и  се забавлявайте.

 

Водолей

Добре е днес да се придържате към това, което знаете, въпреки желанието ви да експериментирате. Обстановката и проблемите няма да са подходящи за целта. Някой колега ще иска да ви опознае и ще ви покани на среща. Пуснете се по течението и вижте къде ще ви отведе.

 

Риби

Не се притеснявайте, ако не сте в настроението, в което са всички около вас. имате нужда от време за себе си. Пред вас ще се разкрие интересна възможност за развитие и трябва много внимателно да я обмислите. Отделете вечерта за любимите си хора и ги изненадайте.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар