Хороскоп за 23 октомври, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Очакват ви остри сблъсъци с хората около вас. В резултат на това може да загубите позициите си и част от покрепящите ви. Ако не намерите компромисно решение на създалата се ситуация, си тръгнете по-рано и се разходете, за да я анализиране на спокойствие.

 

Телец

Ще получите интересно предложение, относно професионалното ви развитие. Това ще подобри настроението ви, но и ще ви притесни. Изправени сте пред сложна дилема. Обмислете го спокойно. Само вие знаете какво наистина искате. Предстои ви романтична вечер.

 

Близнаци

Ще присъствате на събитие, което ще ви обърка. Хората около вас ще говорят по философски теми, а вие сте имали съвсем различни очаквания .Ще научите повече за някой, който наскоро ви е заинтригувал. Важно е да овладеете емоциите си – запазете спокойното си държание.

 

Рак

Ще получите неочакван доход, което ще е приятна изненада за финансовото ви състояние. Той ще ви напомни да проверите бюджетния си план и дали сте го нарушили. Обръщайте внимание на детайлите – някои от тях ще ви изненадат. Не взимайте никакви важни решения.

 

Лъв

Днес ще се справите с проблем, който ви тревожи от известно време. Чувствате се свободни и щастливи. Прекарайте повече време с приятелите си – имате нужда от развлечение и най-вече от тяхната компания. Излезте и се забавлявайте. Предстои ви интересно запознанство.

 

Дева

Имате нужда да се уедините и да останете известно време сами. Ще намерите перфектното място сред природата. Насладете се на спокойствието и тишината. Ще имате възможност да обмислете някои бъдещи планове и идеи и тяхното развитие, както и някои текущи проблеми.

 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар