Ето какво се случва с легендарния замък на Косьо Самоковеца

Ето какво се случва с легендарния замък на Косьо Самоковеца
5 (100%) 1 vote

Замъкът на Косьо Самоковеца е под постоянна охрана

Легендарния замък на Константин Димитров-Косьо Самоковеца е под постоянна охрана, видя ПИК. Това показват нови снимки на имота.

Вдовицата на покойния бос прави опити от година да се отърве от завещания й имот. Но желаещи да го закупят липсват.

Агенциите, които продават имението, го рекламират с неприветливи и правени през зимата снимки. Но в сайтовете за луксозни недвижими имоти вече са качени нови кадри, които са направени съвсем наскоро с помощта на дрон.

От новите фотоси става ясно, че нито годините, нито дългите зими в Боровец са оказали влияние върху двореца, който е построен през 2002 г.

Каменната облицовка е причината палата да изглежда като нов. От кадрите става ясно, че единствените щети са по дувара на имота, където на места мазилката е олющена.

Фирма за озеленяване полага грижи за двора, а седем камери охраняват постройката.

Към палата принадлежат голям открит и отопляем басейн, отделна постройка от 130 кв. м, предвидена за барбекю със столова, апартамент за обслужващия персонал, собствен спа център, гараж за 4 автомобила, моторни шейни и други екстри.

Резиденцията разполага с 3 спални и пет бани.

Тъй като Ангелина не успя да продаде имота, тя е решила да го отдаде под наем. В обявите не се посочва цената на наема. Тя ще стане ясна единствено на клиентите със сериозни намерения, изпратили официално запитване до брокерските къщи. Според запознати става въпрос за сума от порядъка на 10-15 000 лева месечен наем, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар