Емил Кошлуков собственик на апартамент в Маями

Емил Кошлуков собственик на апартамент в Маями
5 (100%) 1 vote

В столицата Емил Кошлуков живее в апартамент под наем

От години шефът на БНТ Емил Кошлуков живее под наем в апартамент в центъра на София. Но това не означава, че той няма имоти, пише HotArena.

„Ретро“ узна от декларацията му пред КПКОНПИ, че той е собственик на апартамент на стойност 444 942 лева. Имотът се намира в Маями и е закупен през 2014 година.

Половината от луксозното жилище е собственост на Кошлуков, а другата част е притежание на жена му.

Имотът в Маями е с площ от 115 квадрата. В него живее щерка му Алис заедно с майка си Наталия. Те живеят там от години и нямат намерения да се завърнат в родината.

Емил Кошлуков споделя, че се старае поне на празниците да е с тях в Америка.

Остава неясно дали сумата за покупката на имота е била заплатена изцяло от него или са се включили и родителите на Наталия, която е успешен брокер на акции на фондовата борса.

Амбициозната дама може да се похвали със стабилни приходи от сделките с петрол.

„Има 5 компютъра пред себе си на бюрото. Не ми е ясно как човек може да ги гледа едновременно, тя твърди, че ги следи всичките. Сигурно е добър търговец, защото изкарва добри пари. В Маями живее и сестрата на Наталия, която е архитект“, споделя Кошлуков.

Той е собственик и на два имота в родния си град Пазарджик. Те са негова собственост от 1993 година.

За една година той е заработил 56 хиляди лева. Това означава, че получава месечно възнаграждение в размер на около 5 000 лева, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар