Иванка Тръмп на пазар с пола за 1200 долара (Вижте безумно скъпите й тоалети)

Гласувайте за статията

Дъщерята на президента се глези със скъпарски дрехи като принцеса

Иванка Тръмп често е наричана „американската принцеса“, включително и заради безумно скъпите й тоалети.

Някои се възхищават на дизайнерския външен вид на Иванка. Но има много хора, които я обвиняват в разточителство. Те сравняват дъщерята на президента на САЩ със срамежливата Кейт Мидълтън, която всъщност е съпруга на принц и скоро ще се възкачи на трона. Херцогинята би могла да си позволи всякакви тоалети, но предпочита да управлява парите си разумно  и дори да се облича от масовия пазар! А Иванка постоянно демонстрира публично, че е момиче от висшето общество и от много заможно семейство.

Иванка Тръмп демонстрира благосъсточнието си с безумно скъпи дрехи
Снимка: Инстаграм

За няколко години на страницата на американската принцеса в социалната мрежа се появиха куп негативни коментари. Но момичето на татко не обръща внимание на хейтърите и продължава да се облича от най-известните дизайнери в света, дори когато излиза за хранителни стоки.

Наскоро тя публикува своя снимка от супермаркет във ферма. Черно боди и пола до коляното с далматински принт може да изглеждат като много скромно облекло но само на пръв поглед. Докато журналистите не разбраха, че тази пола е от Burberry и струва 1190 долара.

Това обаче не е най-скъпият тоалет на Иванка. Само преди три седмици, в един от дните на предизборния дебат, дъщерята на настоящия президент шокира с цената на млечния си  костюм от Габриела Хърст , в който тя дойде на официално събитие – 4550 долара. В допълнение, Иванка не си спести придружаващите детайли, като предпочете бяла чанта Chanel за 4750 долара. Така един обикновен  и в същото време стилен комплект струва на дъщерята на г-н Тръмп повече от 9100 долара, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Иванка Тръмп на пазар с пола за 1200 долара (Вижте безумно скъпите й тоалети)”

  1. Ваня

    окт. 23. 2020

    Прилича на пола за 25 лв.

Добавете коментар