Актьорът Георги Стайков проговори за скандала в болницата!

Гласувайте за статията

Георги Стайков с различна версия от тази на персонала!

Болният от множествена склероза актьор Георги Стайков се забърка в шумен скандал, след като разкри, че е бил изгонен от специализирана болница за рехабилитация в Бургас.

Георги Стайков

Георги Стайков обвини болницата

На първия ден от престоя си за лечение той пристигнал сутринта рано с такси, настанил се в стаята си, минал през доктор и в 11 часа трябвало да го види и главната сестра.

„Бях пред кабинета й, тя започна да пише разни работи и ме упъти къде е кабинетът по физиотерапия. Докато се придвижа до този кабинет, ми отне време. Като пристигнах с 10 минути закъснение, сестрата ми каза, че съм се забавил. И ще ми направи процедурата когато тя прецени.

Обясних й, че изобщо няма да правя физиотерапия в този ден и тръгнах да пуша. Тогава се появи шефът на санаториума доктор Кирил Младенов, който ми заяви, че в неговото лечебно заведение всичко е по график и си има правила.

Обясних му човешки причината за закъснението си – движа се с патерици и за пръв път съм в този санаториум. След което той ми каза, че не съм се държал добре със сестрата и трябва да напусна“, разказва Стайков пред столичен вестник.

След което се появила главната сестра и с груб тон му заявила, че трябва да напише молба, с която да й се извини. Той отказал и обявил, че ще си тръгне. И решил да уведоми лично министъра на здравеопазването Костадин Ангелов какво се случва в балнеосанаториума.

Секретарката го уведомила след направената проверка, че те не отговарят за лечебното заведение, което не било към община Бургас. И за момента не е ясно кой отговаря на него и къде актьорът може да се оплаче.

Версията на медицинската сестра, която отказва да застане с името си зад думите си, е, че актьорът се държал безобразно още с пристигането си.

Викал и псувал персонала, прередил е и 10-на възрастни хора, за да му оправят документите. Понечил да удари и една от сестрите с патерицата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Актьорът Георги Стайков проговори за скандала в болницата!”

  1. Mobile

    окт. 22. 2020

    Този човек е станал адски арогантен и непоносим. Псуваше като ненормален във фейсбук и се държеше недостойно. Никой не е виновен за неговото здравословно състояние. Явно се има за нещо повече и си навлича проблеми

Добавете коментар