Бомба: Нона Йотова гола за мъжко списание! (виж тук)

Гласувайте за статията

Нона Йотова се снима гола за мъжко списание!

Нона Йотова, която редовно качва селфита от ежедневието си на депутат, би могла да сподели в мрежата малко по-различни кадри. На тях актрисата, която през 2017 година влезе в парламента от гражданската квота на БСП, 20 години по-рано се кипри без дрехи за авторска изложба на фотографката Евелина Андреева.

Нона Йотова

Нона Йотова си пада по тъмни и горещи мъже

Тогава Нона неслучайно твърди, че позирането за актова фотосесия е лудост и удоволствие от осовбодените задръжки. Пред камерата тя е същинска дибидюс самодива – като героините от баладите й.

Бюстът й е напращял, защото по това време кърми сина си Йоан. В интервю за мъжкото списание „Клуб М“, където излизат няколко от еротоманските снимки, Нона прави поразителни признания.

Те са в особен синхрон с образа й върху корицата – тялото й е изрисувано от горе до долу с пастелни бои, а тя е поставила длан със син маникюр върху най-милото си преди епилация.

Нона Йотова признава, че си пада по тъмни мъже с гореща кръв. Въпреки, че бившият й съпруг е светъл със сини очи. И днес обаче не е ясно дали Нона някога подписва брачно свидетелство със скандалния художник Венцислав Занков, който е баща на сина й Йоан.

Нона споделя още, че се ужасява от простаците и биячите – явни комплексари, страдащи от секусална немощ. Идеалът й за мъж е собственият й баща, който я обожава и глези като никой друг.

Може би защото той е на 45, когато майка й, поетесата Елка Недкова го ощастливява с бъдещата артистка.

Йотова определя възгледите си като старомодни и проповядва послушание пред партньора – мъжът трябвало да я покори от пръв поглед. И да е голяма личност, за да му се подчинява с кеф.

В средата на 90-те тя е категорична, че дълго време е позволила „разни нещастници и неосъществени хомосексуалисти“ да я мотаят, но това повече няма да се случва.

Сред изключенията е Иван Лечев, с когото в онзи момент явно имат силна връзка. „Това беше любов“, споделя Йотова, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар