Бомба: Нона Йотова гола за мъжко списание! (виж тук) Преглеждания: 4032

Нона Йотова си пада по тъмни и горещи мъже
0
Оценете този post

Нона Йотова се снима гола за мъжко списание!

Нона Йотова, която редовно качва селфита от ежедневието си на депутат, би могла да сподели в мрежата малко по-различни кадри. На тях актрисата, която през 2017 година влезе в парламента от гражданската квота на БСП, 20 години по-рано се кипри без дрехи за авторска изложба на фотографката Евелина Андреева.

Нона Йотова
Нона Йотова си пада по тъмни и горещи мъже

Тогава Нона неслучайно твърди, че позирането за актова фотосесия е лудост и удоволствие от осовбодените задръжки. Пред камерата тя е същинска дибидюс самодива – като героините от баладите й.

Бюстът й е напращял, защото по това време кърми сина си Йоан. В интервю за мъжкото списание „Клуб М“, където излизат няколко от еротоманските снимки, Нона прави поразителни признания.

Те са в особен синхрон с образа й върху корицата – тялото й е изрисувано от горе до долу с пастелни бои, а тя е поставила длан със син маникюр върху най-милото си преди епилация.

Нона Йотова признава, че си пада по тъмни мъже с гореща кръв. Въпреки, че бившият й съпруг е светъл със сини очи. И днес обаче не е ясно дали Нона някога подписва брачно свидетелство със скандалния художник Венцислав Занков, който е баща на сина й Йоан.

Нона споделя още, че се ужасява от простаците и биячите – явни комплексари, страдащи от секусална немощ. Идеалът й за мъж е собственият й баща, който я обожава и глези като никой друг.

Може би защото той е на 45, когато майка й, поетесата Елка Недкова го ощастливява с бъдещата артистка.

Йотова определя възгледите си като старомодни и проповядва послушание пред партньора – мъжът трябвало да я покори от пръв поглед. И да е голяма личност, за да му се подчинява с кеф.

В средата на 90-те тя е категорична, че дълго време е позволила „разни нещастници и неосъществени хомосексуалисти“ да я мотаят, но това повече няма да се случва.

Сред изключенията е Иван Лечев, с когото в онзи момент явно имат силна връзка. „Това беше любов“, споделя Йотова, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.