Хороскоп за 22 октомври – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Очертава се динамичен ден. Работата ви по някоя трудна и неотложна задача ще бъде прекъсната от нещо неочаквано. Не се ядосвайте – ще получите дългоочаквана новина, която ще подобри настроението ви. Не я споделяйте с околните, докато не уточните всичко касаещо ви.

Скорпион

Искате да контролирате събитията и ситуации около вас, но това не винаги е възможно. Днес оставете другите да правят избори и да действат. Бъдете търпеливи и внимавайте с действията и коментарите ри. Не влизайте в конфликти. Мислете за приятните неща, които ви предстоят.

Стрелец

Имате добре направен график за седмицата, но днес ще получите предложение, което ще предизвика корекцията му. Важно е да се справите с най-спешните задачи, но и да намирате време за развлечение. Трябва да намерите баланса между работа и почивка, ако искате да го приемете.

Козирог

Денят ви ще е натоварен и ще има както много хубави така и лоши моменти. Това ще ви стресира, защото ще променя настроениeто ви постоянно. Ще имате нужда от развлечение. Прекарайте вечерта приятели и се забавлявайте. Отделете време за повече почивка.

Водолей

Денят ви ще е емоционален, защото ще се случват важни неща в кратък период от време. Това ще ви стресира и ще имате нужда да говорите с някого. Обърнете се към близките си. Погрижете се за здравето си – спазването на определен режим ще подобри тонуса ви.

Риби

В чудесно настроение сте. Интуицията ви е изострена и може да й се осланяте напълно. Ваш близък прекалява с доверието ви. Поговорете с него, за да стигнете до крайности. Финансови придобивки ще ви направят още по-радостни, а романтичен флирт ще направи вечерта ви вълнуваща.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар