Хороскоп за 22 октомври, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Стресирани сте, а ще имате много задачи за деня. Добре е да помолите някой за помощ, за да се фокусирате само върху най-важните. Няма да срещнете затруднения докато изпълнявате работата си, но трябва да отделете повече време само за почивка. Имате нужда от нея.

Телец

Някой колега ще ви помоли за честното ви мнение относно работата му. Важно е да сте възможно най-обективни и да му дадете само конструктивна критика. Обръщайте внимание на малките неща – те също имат значение. Насладете се на приятния и спокоен ден.

Близнаци

Искате да изненадате приятно някой, но не знаете дали финансовото ви състояние го позволява. Отделете време, за да помислите за алтернативни варианти. Потърсете и друго мнение. Ще получите новина, която е добре да не споделяте с никой, преди да се уверите в достоверността й.

Рак

Все по-добре се справяте с емоциите си. Намерили сте начин, който ви помага да контролирате поведението си в критични ситуации. Бъдете добронамерени и не обръщайте внимание на хората, които са ви засегнали. Предстоят ви интересни и задълбочени разговори.

Лъв

Днес заложете на рутината, не рискувайте и не усложнявайте работата си. Наскоро сте се справили с много трудна задача. Ако някой ви похвали, не се срамувайте. Това ще ви мотивира за нови и по-добри идеи. Трябва да се гордеете от постигнатото. Обърнете внимание на половинката си.

Дева

Ще се наложи днес да работите в група. Няма как да се справите ефективно със задачата, ако всички са изнервени.  Ще забележите конфликта в групата и ще намерите сполучлив начин, по който да се справите с него. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар