Експерт за отношенията между Уилям и Хари: Шансовете за помирение не са големи! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Принц Уилям поема задълженията на принц Хари, свързани с кралските морски пехотинци

Кралският биограф Робърт Лейси прогнозира неизбежна пропаст между принцовете Уилям и Хари, ако братята не успеят да се оправят до март следващата година. Тогава ще е първата годишнина от официалното завършване на Мегзит.

В интервю за „Newsweek“ авторът на книгата „Battle of Brothers“ отбелязва, че решението на херцога на Кеймбридж да поеме задълженията на Хари, свързани с  кралските морски пехотинци, ще доведе до непоправими последици.

„Има слухове, че Уилям ще бъде назначен за тази роля (която досега е била изпълнявана от брат му, бел. ред.). Ако това е наистина така, тогава всичко ще приключи“, каза историкът.

От 2017-та година военната титла принадлежи на херцога на Съсекс, но след приключване с кралските задължения той е принуден да се раздели с нея. Сбогувайки се,  принц Хари призна, че е „съсипан“ от случилото се и че „няма избор“.

Уилям беше помолен да поеме задълженията на по-малкия си брат и според слуховете той се интересувал от тази идея. „За Хари това е голям удар“, сигурен е Лейси.

През март принцът и съпругата му Меган Маркъл ще приключат своя „изпитателен период“ на свободен живот, след което кралица Елизабет, заедно със сина си Чарлз и внука си Уилям, ще определят бъдещата им съдба.

Робърт Лейси вярва, че по този въпрос няма златна среда – или синовете на принцеса Даяна ще се помирят, или пътищата им ще се разделят завинаги. Експертът обаче подчерта: „Вече не вярвам, че шансовете за помирение са големи“, предават от tialoto.bg.

Според експерт шансовете Уилям и Хари да се помирят са все по-малки сн. YouTube

Според експерт шансовете Уилям и Хари да се помирят са все по-малки сн. YouTube

Междувременно принц Хари и Меган Маркъл отново успяха да си навлекат гнева на британците с новата си фотосесия. Визията на херцогинята и стойността на носените от нея тоалет и аксесоари на снимките, предизвикаха бурни реакции в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар