Победителката от „Фермата“ 5 – Веселка Маринова похарчи парите

Гласувайте за статията

Двамата със съпруга й планират да развият бизнес

Веселка Маринова, която се превърна в първата и единствена за момента жена, печелила формата „Фермата“, похарчи парите.

Припомняме, че към днешна дата крехката млада жена от село Борима е сред финалистките в предстоящия конкурс „Мисис България“.

Веселка Маринова

Двамата със съпруга й планират да развият бизнес

„Малко се получава ефектът на Пепеляшка – вчера режа дърва, сега ще ставам мис. Много ми е ново и чуждо. Дори не мога да се гримирам“, призна Веселка Маринова пред Би Ти Ви.

В своя сезон на „Фермата“ тя се засече с Мариана Маринова – носителка на титлата „Мисис България“ за 2007 г. Именно тя е и основната причина победителката от „Фермата“ да атакува конкурса за омъжени дами.

„Много я харесвам като жена, стила й, държанието й. Още във „Фермата“ се сближихме и тогава й казах, че ще участвам в конкурса, когато изляза. Пошегувах се, но после тя ме убеди“, добави Веселка Маринова.

Животът й на село не предполага гардеробът й да е пълен с рокли – фермерката има само 3-4 официални рокли. „Дори още не съм ги обличала. Мъжът ми ме поощри в решението ми да се запиша в конкурса и да не слушам какво ще говорят хората.

Искам да се почувствам наистина жена. Трудно ми е да се преобразявам в жена. За мен е по-лесно да съм на коня и да върша нещо мъжко“, признава Веселка. Припомняме, че тя си тръгна от риалити формата с чек от 100 хиляди лева. Сумата е инвестирала в покупката на постройка в село Борима. Двамата със съпруга й планират да я превърнат в къща за гости, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар