Звезда от „Долината на вълците“ влезе за 12 години в затвора (Какво се случи с Полат от сериала?)

Звезда от „Долината на вълците“ влезе за 12 години в затвора (Какво се случи с Полат от сериала?)
1 (20%) 1 vote

Неджати Шашмаз ще трябва да забрави златното време на „Долината на вълците” и успеха – сега преживява тежка серия на загуби

Дори големите звезди от сериалите са длъжни да отговарят пред Закона, ако са извършили престъпление! Неджати Шашмаз, познат на родната публика като Полат Алемдар от сериала „Долината на вълците“, разбра по най-болезнения начин за това. Човекът, който години наред беше любимец на телевизионната аудитория, включително и на мъжете, ще трябва да лежи 12 години в затвора!

Причината за цялата съдебна драма е бъдещата му бивша съпруга Нагехан. Двамата са разделени отдавна, но за да се разделят пред обществото се наложи да преживеят ужасен развод.

Като доказателство за твърденията, които той направи в съда, актьорът приложи аудиозапис от приложението „Whatsapp“. Точно това доказателство обаче ще му струва много години затвор. Ответната страна доказа, че аудиозаписът е собственост на съпругата му.

Нарушаването на неприкосновеността на личния живот и хакерството на социалните мрежи, както и публикуването на лична информация, е много сериозно престъпление според турското законодателство. Госпожа Нагехан заведе дело срещу бащата на децата си, а съдът постанови – 12 години затвор!

Дали ще се стигне до пълна ефективна присъда е трудно да се каже. Една добра компенсация и извънсъдебно решение могат да решат проблема. Животът на звездата от „Долината на вълците” обаче няма да се улесни. За него и бившата му вече е нормално да присъстват със скандалите си в жълтата преса!

След едно кратко пребиваване в Украйна и нарушаване на двуседмичната карантина, той измъкна насила децата си от майка им. Наложи се да се намесят полицаи, адвокат и педагог, които да защитят интересите на децата, които са само на 6,5 и 1,5 години.

Неджати Шашмаз ще трябва да забрави златното време на „Долината на вълците” и успеха – сега преживява тежка серия на загуби

Неджати Шашмаз сн. Интернет

Неджати Шашмаз изглежда е човек на крайните страсти. Скаран е дори със собственият си брат, който е известен сценарист и стои зад историята на „Долината на вълците”. Двама са много близки и докато работят заедно са повече като приятели, но не си говорят вече седем години…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар