Татяна Патиц: Най-красивата жена в света, която потъна в мистерия на върха на славата си (И неразказаната й история)

Татяна Патиц: Най-красивата жена в света, която потъна в мистерия на върха на славата си (И неразказаната й история)
2 (40%) 1 vote

Татяна Патиц се превърна във фермерка-активистка и отдадена майка

Някога германската красавица Татяна Патиц красеше кориците на списания като Vogue, но това беше през 90те години на миналия век. Днес вече я наричат „най-загадъчният супермодел“. Мистериозното ѝ прозвище се обяснява с това, че не само се е пенсионира, но и загърби бизнеса със суетата, за да се посвети на спокоен семеен живот във ферма.

Тя толкова се откъсна от стария си живот, че дори отказа да се появи в документалния филм, който се снима за някогашните супермодели. Защо се случи тази рязка промяна?!

Татяна Патиц е родена в Германия, но е израснала в Швеция. Става модел едва на 17-годишна възраст, когато се премества в Ню Йорк. Нейната стройна, висока фигура и красиво лице удиви модния свят и точно като Линда Евангелиста, се прочу с таланта да изглежда различно „под всякаква светлина“ и на всяка снимка.

През 90-те години е такава сензация, че позира на над 200 корици на различни престижни списания и цели 30 години не спира да работи с Пиер Линдберг! На нея са разчитали модни мастодонти като Версаче, Щанел, Валентино, Карл Лагерфелд, Дона Каран, Хелмут Ланго. Джил Сандър я посочи за лице на марката дълги години, пише „Точка“.

Вечност в бизнеса ѝ осигури фактът, че е една от „Голямата петорка“ в култовия клип „Свобода“ от Джордж Майкъл, заедно с още четири топмодела.

След това Татяна Патиц насочи вниманието си към актьорско майсторство, но това не продължи дълго. След това се отдаде страстно и сериозно на дейността си като обществен активист.

Татяна Патиц  - сн. You Tube

Татяна Патиц – сн. You Tube

Тя купи ферма в Малибу през далечната 1989 г. и дори днес живее там, заобиколена от животни и се занимава с екологично производство на храни. Занимава се предимно с отглеждането на сина си Джонас, който носи нейното фамилно име, и за любовния й живот не се знае нищо, освен че от 2003 до 2009 г. е била омъжена за Джейсън Джонсън.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Tatjana Patitz (@tatjanapatitz) на


В едно от редките си интервюта преди години Татяна Патиц сподели: „Не исках да оставя сина си на бавачка. Това избрах. Всички имаме различни приоритети и това е моят. Просто не исках да бъда в самолет всеки ден“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Tatjana Patitz (@tatjanapatitz) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар