Кралски експерт: Даяна призна за връзката на Камила и Чарлз, за да спаси бъдещето на децата си (Нови разкрития)

Кралски експерт: Даяна призна за връзката на Камила и Чарлз, за да спаси бъдещето на децата си (Нови разкрития)
4 (80%) 1 vote

Кралски експерт изненада с разкрития за връзката на Даяна с Чарлз и Камила

Принцеса Даяна направила признанията за Чарлз и Камила, за да спаси бъдещето на децата си. Това твърди кралски експерт пред „Дейли мейл“. По думите му, принцесата заявила на всеослушание, че държи да осигури сигурност и стабилност на своето семейство. Затова и предпочела да гарантира на децата си, че няма да говорят зад гърба им, относно връзката на баща им. И смело се изправила пред всички, за да се изкаже и тя по темата.

„Принцеса Даяна не искаше децата й да страдат. Самата тя преживя безкрайно много и я болеше ужасно, когато видя как третират наследниците й. Затова взе решение да признае истината за връзката на Чарлз и Камила. Не искаше синовете й да носят белезите на една изневяра.

Тя трудно прие разрива с Чарлз, а още по-трудно понесе предателството му. Но хората знаеха какво се случва в кралското семейство. Те бяха наясно за ситуацията в кралския двор и за случващото се между съпрузите. Затова и тя реши, че трябва да чуят и нейната гледна точка. Не искаше децата й да страдат заради нея“, споделя още бивш нейн служител.

В крайта сметка Даяна изпълнява обещанието си. Тя признава за своята собствена изневяра и за мотивите да напусне Чарлз. Разкритията й предизвикаха истински взрив в социалните мрежи. А принцесата бе категорична, че няма да позволи тайния живот на съпруга й повече да пречи на личното й щастие.

Принцеса Даяна сн. Уикимедия

Принцеса Даяна сн. Уикимедия

След интервюто й за Би Би Си, което бе отразено в цял свят, кралицата нареди на двамата с Чарлз да се разведат незабавно. Даяна се отказа от кралските си привилегии и дори от попечителството над децата. Въпреки това Чарлз не се намеси в личните й отношения с наследниците им и дори насърчи отношенията между тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар