Николина Ангелкова смая всички с визия на моделка (Фото)

Николина Ангелкова смая всички с визия на моделка (Фото)
5 (100%) 1 vote

Николина Ангелкова е неузнаваема

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова се промени до неузнаваемост. Това става ясно от последните й фотоси в социалните мрежи, на които просто е неузнаваема. Бившата министърка не спира учудва своите приятели и почитали. Визията й все повече се доближава до тази на професионален фотомодел.

Промяната в Ангелкова започна със стъпка, която тя вероятно е обмисляла от години. По всичко личи, че тя се е подложила на ринопластика и вече има нов нос, който бе толкова обсъждан.

Бившата министърка на туризма блести и с нова прическа. Това става ясно от фотосите в личния ѝ профил във фейсбук.

Запознати споделят, че процедурите за разкрасяване на Ангелкова не спират до тук. Тя си е направила лифтинг на лицето и е запълнила бръчките си с хиалуронова киселина. Ангелкова си е сложила и малко ботокс.

Запознати разкриват, че новата й визия не се дължи само на това. Ангелкова има и филър в брадичката, които допълва резултатите от ринопластика и прави пропорциите на лицето й естетически красиви, пише БЛИЦ.

Именно носът на бившата министърка бе най-обсъжданата част от нейната визия. Заради него тя търпеше куп подигравки през годините. Но очевидно е събрала смелост да коригира това свое несъвършенство и вече може да се похвали с визия на моделка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар