Това е диетата, с която Наталия Симеонова успя да свали 15 кг

Това е диетата, с която Наталия Симеонова успя да свали 15 кг
5 (100%) 1 vote

Наталия Симеонова най-после успя да отслабне

Дълги години Наталия Симеонова води неравна битка с излишните килограми. Но благодарение на диета-чудо тя успя да свали 15 кг и то без много лишения.

Блондинката отново се завърна в ефир. Но този път тя се изяви като коментатор в сутрешното предаване на Би Ти Ви „Преди обед”.

Най-после тя откри своето чудо. Режимът, който спазва, е познат в света като диетата на воините.

Наричат я така именно заради волята, която трябва да е като на истински воин.

Според тази диета не се приемат никакви храни цели 16 часа в денонощието. Но в останалите осем часа всичко за хапване е позволено.

Единственото задължително е в часовете на гладуване да се пие само и единствено вода и течности. Този интервал е от сутринта и продължава до 16 часа следобед.

Наталия Симеонова споделя, че първоначално е тежко, но след това се свиква.

След 16 часа е позволено да се яде почти всичко – включително пица или спагети, но в малки количества. Храненията трябва да са разделени на два или три приема в малки порции. Едно от храненията трябва да е висококалорично, останалите са предимно от пресни и сурови зеленчуци, месо без тлъстини и кожа, както и млечни продукти.

Ори Хофмеклер, който е създател на тази диета, признава, че тя почива на собствените му убеждения и наблюдения.

Последователите на режима споделят, че той съдейства за елиминиране на мазнините, подобряване на концентрацията, повишаване на енергийните нива и стимулиране на клетъчнaта регенерация, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар