Хейли Бийбър лъсна с палто, приличащо на моп за почистване (Вижте как й се подиграват – Снимки)

Гласувайте за статията

Впрочем и Риана носеше същото палто от ярко жълт плюш

Хейли Бийбър е модна икона, която не се колебае да пробва най-смелите и екстравагантни модни тенденции. Разбира се, помагат й перфектния външен вид и отличната фигура.

Вярно е, че понякога широката публика не разбира и не приема тоалетите, в които съпругата на Джъстин Бийбър се появява публично. Доста жени са крайно възмутени. Достатъчно е да си припомним как наскоро потребителите на интернет обсъждаха джапанките, в които Хейли се разхождаше с любимия си.  Хейтърите отбелязаха, че стилът й не е нито секси, нито пък женствен.

Но необичайното плюшено жълто палто Bottega Veneta, което струва между другото 9 450 долара предизвика хиляди подигравки от потребителите на соцалната мрежа.

Хейли Бийбър с палто по последен писък на модата
Снимка: Легион медия

Това подобие на горна дреха наистина е толкова странно, че само по себе си може да се превърне в мем. Някои го виждат като октопод, други като ресни на моп за почистване на подове.

Междувременно звездните красавици просто се влюбиха в това палто. Например Риана се появи в едно такова на корицата на лъскаво списание.

Риана с палтото на корицата на списание Снимка: Легион медия

В същото време много от образите на Хейли в крайна сметка стават модели за подражание. Кой знае, може би това модно недоразумение  ще има същата съдба, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар