Не е за вярване какво се случва във „Фермата“ (ФОТО)

Гласувайте за статията

Неслучайно зрителите определят този сезон като „най-сексуалния“

Няма да повярвате какво се случва във „Фермата“.

По всичко личи, че изолацията на участниците във „Фермата“ този сезон, си каза думата.

Вероятно това се дължи и на факта, че преди участието си във формата, те бяха и няколко месеца под карантина, като всички останали българи.

"Фермата"

Неслучайно зрителите определят този сезон като „най-сексуалния“

Фенове на „Фермата“ определиха този сезон като най-сексуалния. Хормоните на участниците бушуват и всеки гледа да направи свалка. Това се вижда и от последните кадри в шоуто, където трима от мъжете са яхнали голата Мария.

Трима мъже доставиха огромно удоволствие на една от най-емоционалните участнички във „Фермата“. Президентският гвардеец Калоян, строителят Боби и готвачът Илиян масажираха на голо Мария. Тя е от жените, които всеки ден бъхтат наравно с представителите на силния пол в стопанството.

Докато лежеше по корем с разкопчан сутиен, блондинката привика фермерите да я намачкат. Вместо нежно да я стисне, Калоян я издра с грапавите си ръце, които тя сравни с шкурка.
След гвардееца върху гърба й се упражни строителят Боби, чиито длани пък се оказаха твърде студени. Последен да задоволи Мария се опита готвачът Илиян.

Накрая тримата я разтриха на шест ръце.
„Сега е много яко!“, размърка се доволно русокосата фурия. Припомняме, че далеч стопанството, тя върти заведение и е щастливо омъжена с две деца, пише show.blitz.bg.

"Фермата"

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар