Победителят от „Хелс Китчън“ Дани Спартак фалира (Подробности)

Гласувайте за статията

Дани Спартак сам сподели, че затваря заведението си в социалната мрежа Инстаграм

Заведението на големия победител от първия сезон на кулинарната надпревара „Хелс Китчън“ – Дани Спартак, фалира. Това стана ясно от публикация, която майстор-готвачът сподели в развлекателната платформа Инстаграм. С нея той обяви, че столичният му ресторант „Добра година“ затваря врати, пожелавайки успех в бъдещите начинания на доскорошния му екип.

Дани Спартак отвори заведението си в началото на 2019-та година. За съжаление, кулинарният гуру не успя да задържи ресторанта – за по-малко от две години той претърпя ударен крах.

„Скъпи приятели, целият екип на ресторант „Добра година“ ви съобщава, че за жалост затворихме врати. Благодарим на всички, които бяха част от това кулинарно приключение. Надяваме се всяко ваше посещение да е било истинска наслада за сетивата. Пожелаваме ви здраве и до нови срещи“, пише Дани в официалната си страница в социалната мрежа Инстаграм.

В коментари Дани Спартак отправя благодарности към хората, с които е работил. Неговите последователи не пропуснаха да изразят своята изненада и съжаление от взетото решение. До един, обаче, успяха да влязат в положението на шампиона от „Хелс Китчън“, засегнат от финансовата криза следствие на разпространението на Ковид-19, пише „Телеграф“.

Дани Спартак фалира сн. hotarena.net

Дани Спартак фалира сн. hotarena.net

„Защо така? Бях почти редовен посетител“, „Не издържахте финансово ли? Гадна работа, не сте само вие, но всяко зло за добро. Една врата се затваря, за да се отвори друга“, „Кураж, време е за нещо ново“, гласят част от коментарите на клиенти и приятели на Дани. В ситуацията едно остава сигурно – голямата награда, която грабна от шоуто в размер на 100 000 лева, стои в сметка, предназначена за образованието на сина му, предават от hotarena.net.

 

View this post on Instagram

 

Благодаря на всички от екипа и разбира се на нашите гости!

A post shared by Dani Spartak (@dani_spartak) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар