Даяна: Бракът ми беше ад от първия ден! (Нови разкрития за живота на принцесата)

Гласувайте за статията

Кралското семейство вижда принцеса Даяна като заплаха, която трябва да бъде премахната

Изминаха 23 години от смъртта на най-обичаната принцеса – Даяна Спенсър – но вълненията и дискусиите около живота й в британската кралска фамилия не стихват и до днес. Създателите на нов документален филм за Лейди Ди със заглавие „Diana: The Truth Behind the Interview“, разкриват нови подробности от нейната биография.

Три месеца преди известното интервю на Даяна с Мартин Башир за „Panorama“, тя се среща с Макс Хейстинг, бивш редактор на „Daily Telegraph“. С него тя споделя много детайли за живота си, които обаче Хейстинг дълги години смята, че не трябва да разкрива.

Той разказва, че според Даяна принц Чарлз не би могъл да се справи с цялата отговорност, ако се качи на трона. Принцесата смята, че най-добре е Чарлз да го отстъпи на най-големия си син – принц Уилям.

Хейстинг добавя също, че по време на интервюто е очевидно колко наранена е Даяна от Чарлз. „Бракът ми беше ад от първия ден“, казва му Лейди Ди. „Бях изумен колко директна и искрена бе тя. Тя също така бе убедена, че кралското семейство я вижда като заплаха, която трябва да бъде премахната“, добавя Хейстинг.

„Реших, че общността не трябва да знае колко грозни неща се случват в кралската фамилия. Чувствах се длъжен да го скрия“, казва той. И сега, повече от две десетилетия по-късно, е време всичко да излезе наяве, предават от eva.bg.

Принцеса Даяна е била убедена, че кралското семейство я вижда като заплаха, която трябва да бъде премахната сн. YouTube

Принцеса Даяна е била убедена, че кралското семейство я вижда като заплаха, която трябва да бъде премахната сн. YouTube

Припомняме, че принцеса Даяна загуби живота си на 31-ви август 1997-ма година след автомобилна катастрофа в тунела Пон дьо Л’Алма в Париж, заедно с Доди Ал Файед и Анри Пол, който е шофирал колата. Автомобилът се блъска в тринадесетата колона на тунела. Нито един от пътниците в колата не е бил с колан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар