Хороскоп за 21 октомври, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Днес около вас ще се дискутира по тема, която не ви е много приятна. Ще ви бъде некомфортно и ще се дистанцирате. Това може да бъде изтълкувано погрешно, затова обяснете действията си. Ще се почувствате по-добре, ако се разходите или се срещнете с приятели.

Телец

Денят ви ще е ползотворен във финансово отношение. Ще сключите изгодна сделка или ще получите неочакван приход. Днес ще се запознаете с човек, който ще се интересува от всяка ваша реакция и емоция. Това ще ви изненада и обърка. Опитайте да разберете подбудите му.

Близнаци

Добре е днес да разнообразите ежедневието си. Не е нужно да е нещо необичайно – достатъчно е да излезете на разходка, за да подредите мислите си. Имате нужда от време само за себе си. Обърнете внимание на обстановката около вас и малките неща в нея.

Рак

Днес се придържайте към това, което знаете. Експериментите и рискът ще ви донесат само главоболия. Обръщайте внимание на детайлите – и най-дребното нещо ще е важно. Умората ви не трябва да е причина за лошо поведение. Бъдете по-търпеливи и толерантни.

Лъв

Днес трябва да бъдете себе си. Ще попаднете в ситуация, в която всички освен вас, ще имат единодушно мнение. Не се притеснявайте да го изразите. Имате достатъчно аргументи, с които да го защитите. Избягвайте конфликти – понякога е по-добре да отстъпите.

Дева

Ако искате да приключите със задачите по-бързо е необходимо да се фокусирате върху тях и да се дистанцирате от разговорите, които се водят около вас. Насочете енергията си за неща, които ви доставят удоволствие. Ще научите нещо интересно, от което може да се възползвате по-късно.

 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар