Бивш актьор на Слави Трифонов шокира с признанието си

Бивш актьор на Слави Трифонов шокира с признанието си
4 (80%) 2 votes

Актьор, който е работил при Слави Трифонов, шокира с разкритията си

Стефан Рядков, който дълги години работеше при Слави Трифонов, шокира с разкритията си. Той заяви, че никога не бих се върнал при Дългия. щ

Комикът сподели още, че този формат вече е минал през живота му.

„Винаги съм търсел нещо ново, което да ме провокира и зареди. Никога не се връщам назад“, споделя той в интервю за „Уикенд“, пише Марица.бг, позовавайки се на изданието.

През 2006 година комикът напусна „Шоуто на Слави“. От момента на напускането си нито веднъж той не е коментирал истинската причина.

Запознати споделят, че в основата на всичко стои жесток конфликт между Рядков и Трифонов. Това е причината и до днес двамата да не си говорят.

„Не сме се чували от доста време. Тръгнах си преди 14 години и от тогава не поддържаме никакви отношения“, споделя самият Рядков.

И допълва, че не се учудва последвалия отлив от актьори, напуснали предаването.

В шоуто той се изявяваше като един от най-добрите имитатори на Лили Иванова. Комикът не крие, че това се е отразило зле на отношенията му с певицата.

„Виждал съм се с Лили Иванова след това. Известно време не ми обръщаше внимание, когато се засичахме по участия. След това бяхме заедно на рождени дни, но говореше с мен. Не съм усетил неприязън. Лично аз не съм злопаметен човек“, споделя комикът.

И допълва, че не само Лили Иванова, но и други хора, които е имитирал през годините, навярно не са се чувствали добре.

„Но в крайна сметка това си зависи от човека“, разсъждава Рядков.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар