Константин отново шокира мрежата

Константин отново шокира мрежата
5 (100%) 1 vote

Константин шокира мрежата с поредната си изцепка

Лудориите на Константин очевидно нямат край. След като преди дни сподели видео, на което е до гола жена, изпълнителят блесна с поредна изцепка в мрежата.

Коцето винаги е бил харесван заради закачливия си нрав. Но този път наистина успя да втрещи всички и на фона на последната му изцепка бледнее дори видеото с голата жена, пише Блиц.

В новото видео Константин е в компанията на верния си другар Фънки. Двамата са се снимала насред градина от канабис. Това, което правят там е забавно, но и преди всичко скандално. Свидетелство за това са противоречивите коментари под видеото.

И този път певецът не изневери на себе си и успя отново да шашне всички във виртуалното пространство.

„Гледахте ли ни във Facebook, чада мои…“, пише Коцето под култовия кадър, който мигновено предизвика вълна от коментари и допълва: „С Фънки мачкаме наред…“.

 Но много по-интересно се оказва и видеото, в което Коцето и Фънки са в потресващ вид и очевидно в царството на канабиса.
От коментари под видеото става ясно, че кадрите са от градина във Виена. Със сигурност ако това беше у нас, най-вероятно двамата щяха да дават доста обяснения и без съмнение щяха да си имат и проблеми със закона. 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар